Restaurace Arte ( 17.02.2020 - 21.02.2020 )

Pondělí 17.02.2020

Polévka: Minestrone (1a,7,9)
1) 1/ 300g Hrachová kaše, klobáska, sterilovaná okurka (1a,3,7) 104,-
2) 2/ 150g Kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem, vařené brambory, tatarská omáčka (3,6,7,10) 109,-
3) 3/ 130g Filírovaná vepřová panenka, omáčka z lesního ovoce, hranolky (1a,7) 129,-

Úterý 18.02.2020

Polévka: Tomatová polévka s kapkou smetany (1a,7)
1) 1/ 130g Vepřové výpečky, hlávkové zelí, houskové knedlíky (1a,3,7) 104,-
2) 2/ 130g Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem, parmazán (1a,3,7) 109,-
3) 3/ 130g Cikánská hovězí roštěná, bramborové noky (1a, 3,7) 139,-

Středa 19.02.2020

Polévka: Celerový krém s krutony (1a,7,9)
1) 1/ 200g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka(1a,3,6,7,8,11,10) 104,-
2) 2/ 130g Záhorácký závitek, rýže basmati (1a) 109,-
3) 3/ 130g Mořská štika, ratatouille, bagetka, citrón (1a,3,4,7) 139,-

Čtvrtek 20.02.2020

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (9)
1) 1/ 1ks Tortilla s kuřecími stripsy a zeleninou, jogurtový dresing (1a,3,7) 104,-
2) 2/ 130g Guláš Petra Voka, houskové knedlíky (1a,3, 7) 109,-
3) 3/ 130g Francouzská kachní roláda, bramborová kaše (7) 129,-

Pátek 21.02.2020

Polévka: Ragú polévka (1a,9)
1) 1/ 130g Pikantní kuřecí směs, dušená rýže 104,-
2) 2/ 300g Cmunda po kaplicku (bramborák, kysané zelí, uzené maso) (1a,3,7,12) 109,-
3) 3/ 130g Telecí ossobuco na kořenové zelenině, bramborová kaše (1a, 3,7,9) 129,-