Catering

Nejen v prostorách naší Restaurace ARTE Vám zajistíme jakoukoliv z cateringových služeb, můžete tak uspořádat svou svatební hostinu, narozeninovou oslavu, banket nebo formální prestige promotion. Veškeré cateringové služby pro Vás rádi připravíme na naší hotelové terase, v hotelových saloncích nebo ve Vašich prostorách zahradách apod.
Nejčastěji připravované cateringové služby:

RAUT

Raut je slavnostní občerstvení, které je vhodné při větších akcích ve večerních hodinách. Raut je vhodné pořádat pro společnost více jak 30ti osob.
Akci zpravidla předchází „Welcome drink", který Vám a Vašim hostům nabídne naše obsluha. Umíme namíchat drinky o kterých jste ani netušili že existují.
Nachytáme pro Vás Švédské a nápojové stoly, u kterých se obsluhujete sami ve stoje. Můžete si tak vybrat to na co máte právě chuť nebo to co Vás láká ochutnat. Občerstvení je profesionálně naaranžováno, protože i to je důležitým prvkem úspěšného rautu.

ZAHRADNÍ PÁRTY

Občerstvení, které pro Vás připravíme, poskytujeme zpravidla rautovou formou. Pro všechny hosty by mělo být připraveno pohodlné sezení. Pro zpříjemnění Vaší zahradní slavnosti Vám při odpoledním programu připravíme hudbu k poslechu a večer pak hudbu k tanci.

Součástí programu mohou být i různé společenské, kulturní a sportovní soutěže.

Úspěch těchto akcí je závislý na počasí. Při dlouhodobém plánování pohoštění v přírodě je proto vhodné zajistit náhradní prostory a odpovídající variantu akce pro případ nepříznivého počasí. Pokud nemáte takovou možnost obraťte se na nás a my pro Vás připravíme ideální variantu v případě nepřízně počasí.

Vhodným místem pro pořádání slavností pod širým nebem jsou zahrady, parky, terasy, altány a átria.

BANKET

Banketem se dnes označuje společné stolování při mimořádných, oficiálních nebo slavnostních příležitostech, při kterých se jídla a nápoje podávají sedícím hostům. Tento klasický způsob se liší od ostatních forem a my Vám rádi s jeho pořádáním pomůžeme.

Připravíme pro Vás:

  • Zasedací pořádek u jednotlivých stolů dle Vašich požadavků
  • Profesionální obsluhu na odpovídající úrovni s bohatými zkušenostmi
  • Poradíme Vám a dohodneme s Vámi jednotné menu pro účastníky banketu

KOKTEJL

Koktejl je společenská akce, organizovaná dopoledne, odpoledne nebo večer. Jedná se o jednodušší formou pohoštění, které je provozně a ekonomicky méně náročná. Délka koktejlu trvá asi dvě hodiny.

Po stránce gastronomické má akce charakter svačiny. Podává se zúžený sortiment chuťovek, obložených chlebíčků a dezertů s širší nabídkou nápojů.

Základní znaky koktejlu jsou:

  • bufetové a nápojové stoly se zpravidla nepoužívají
  • pokrmy jsou upravené a nabízené tak, aby nebylo nutné používat talíře a příbory
  • obsluha provádí nabídku z podnosů a mís, sortiment se v průběhu akce již nedoplňuje

I v pořádání koktejlů máme bohatou zkušenost.

ČÍŠE VÍNA

Číše vína je vhodná při podepisování významných obchodních smluv nebo pro členy vládních delegací. Je zároveň součástí obchodních nebo jiných jednání, kongresů, sympozií apod. Pořádá se v rámci větších setkání v přilehlých prostorách.

Název - Číše vína - naznačuje, že se podává výhradně víno nebo šampaňské, chuťovky a různé druhy pochutin, které jsou podávány obsluhujícím personálem na profesionální úrovni přímo z mís.

Číše vína může být uskutečněna v kteroukoli denní dobu s tím, že její průběh netrvá zpravidla déle než 30 minut.