26.2-28.2. Víkend se středozemní kuchyní

Vážení hosté,

 

tento měsíc jsme se kromě Valentýnského menu rozhodli pro ještě jednu kulinářskou vložku, která potrvá od pátku 26.2. do neděle 28.2. Tentokrát zamíříme na jih a připravíme Vám víkend plný Středozemní kuchyně. Tento kulinářský zážitek si můžete vychutnat po celý víkend a na výběr bude z opravdu pestrého menu.

 

 

A na jaký koncert chutí se můžete tentokrát těšit?

 

Předkrmy

Duet z bruschetty  

Vittelo tonnato 

Salát Caprese

Slávky na víně na rukolovém salátu

Toskánský chlebový salát s tygřími krevetami a divokým oreganem

Antipasti pro 2 osoby

 

Ke každému předkrmu podáváme focacciu

 

Polévky

Cipollata (cibulová polévka) se sýrovým toustem

Krémová polévka z uzeného parmazánu s krevetkami

 

Hlavní jídla

Dušený králík na víně servírovaný na italském rizotu s olivami a sušenými rajčaty

Saltimbocca z kuřete Supreme s citronovo-bylinkovou omáčkou, fettucciny

Ossobuco s lanýžovo – bramborovým pyré

Rib eye steak na fazolkových luskách v pancettě s bazalkovým pestem

Vepřový řízek Piccata (v parmazánovém těstíčku) s nákypem z brambor a cuket

Jehněčí  kýta  na ratatouille s pečenými rozmarýnovými brambory a česnekovým demiglace

 

Gnocchi alla pesto

 

Mořský ďas v pancettě s Radici rizotem

Filet ze pstruha lososovitého na šalotkovém špenátu s polentou a šafránovou pěnou

 

Dětská jídla

Fettucciny s kuřecím masem

Kuřecí Piccata s bramborovou kaší

 

Dezerty

Plněné ananasové ravioly s limetkovým krémem a malinovým sorbetem

Toskánské rýžové koblížky s melounovo-ricottovým přelivem

Panna cotta s lesními plody

 

Již nyní si můžete pro sebe a své přátele rezervovat stůl v naší restauraci, nebo na tel. čísle 581 112 125. A bude záležet jen na Vás jestli budete chtít přijít na oběd či večeři.

Zpět na seznam aktualit